Jantjes.png

Wie zijn wij?                                         

Wij zijn De Jantjes!
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag bezoeken wij met veel plezier Dagbesteding Jantjes in een de monumentale locatie aan de Rijksweg in Gronsveld

 

Rond half 10 in de morgen worden wij opgehaald met de eigen auto van Dagbesteding Jantjes. Je kunt natuurlijk ook met de bus, te voet of met je eigen fiets naar ons toekomen.

 

Wanneer wij aankomen bij ons eigen pand aan de Rijksweg 79 in Gronsveld,  dan drinken we koffie en spreken de dag en ons weekprogramma door. Soms ga je alleen aan het werk omdat je dat fijn vindt of omdat je iets heel bijzonders wilt leren. Maar er zijn ook gezamenlijke activiteiten, zodat we goed leren samenwerken. Wil je weten wat wij allemaal doen, kijk dan snel bij de activiteitenop de website.

 

Naast hard werken,doen we ook voldoende leuke dingen buiten de deur. Dit kan een sportactiviteit zijn of een workshop volgen. Maar op een terrasje zitten in Eijsden vinden we ook heel gezellig! We zijn dan ook vaak in de buurt te vinden om de mensen in de omgeving te leren kennen. Voor de buurtbewoners of voor bedrijven in de buurt doen we trouwens ook af en toe klusjes. Het geld dat we daar mee verdienen, sparen we op om leuke uitstapjes mee te doen. We hebben er dan ook zelf voor gewerkt!

 

Bij Dagbesteding Jantjes wordt naar ons en naar elkaar geluisterd. Met z'n allen maken we er dan ook altijd een zinvolle dag van.

 

We denken en doen dus zelf echt mee! En leren daar veel van.

Vicky en Katrien   

Vicky en Katrien zijn de twee oprichters van Dagbesteding Jantjes. Vanaf 1 januari 2015 zijn zij op een eigentijdse manier met ons aan het werk gegaan.

Ze hebben alle twee al een lange tijd ervaring in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking. En ze vormen samen een heel goed team. Zij hebben ieder hun eigen talenten en delen ook het zelfde idee over hoe je een prettig werkklimaat schept.